Filtrera din sökning
Titeluppgifter
99356
Bok:Godis för små öron : högläsningsböcker för barn från 4 till 9 år:2012:2., omarb. uppl. Godis för små öron : högläsningsböcker för barn från 4 till 9 år
Omslagsbild
Av: Wedenmark, Christina
Utgivningsår: 2012
Hylla: Aa-c
Medietyp: Bok
Förlag: Lund : Btj, 2012.
Anmärkning:
Föregående upplaga av Inger Hasselbaum.
Omfång: 203 s. : ill.
Innehållsbeskrivning
Att läsa högt för barn är stimulerande på många olika sätt för både barnet och den vuxne. Barnet samlar sig i koncentration och låter sig omslutas av språket. Fantasin sätter igång tankarna och i bästa fall upplever barnet sin omgivning med nya, nyfikna ögon. En bra berättelse kan ta med oss på en resa till en annan tid, till ett främmande land eller in i sagans förtrollade värld. Det ger barnet en möjlighet att öka förståelsen för det okända, att utveckla språket och sin fantasi. Godis för små öron - högläsningsböcker för barn från 4 till 9 år är en kraftigt omarbetad ny upplaga sammanställd av Christina Wedenmark, barnbibliotekarie vid Mölnlycke bibliotek. Den innehåller tips på bra högläsningsböcker från åren 2006-2011, indelade i olika temaområden och försedda med åldersangivelser.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

115947
Loading...
Av: Wedenmark, Christina