Filtrera din sökning
Titeluppgifter
197343
E-bok:Nalle och färgerna. [Elektronisk resurs] : barnbok med tecken för hörande barn:2014: Nalle och färgerna. [Elektronisk resurs] : barnbok med tecken för hörande barn
Omslagsbild
Av: Janus Hertz, Grete
Utgivningsår: 2014
Medietyp: E-bok
Förlag: Teckenförlaget i Bromma, 2014
Anmärkning:
Online pdf med Adobe-kryptering (3.27 MB)
Fler utgåvor/delar:
E-bok:NALLE och färgerna [Elektronisk resurs]:2014
E-bok:Nalle och färgerna [Elektronisk resurs]:2006
Innehållsbeskrivning
TeckenkompletteradBeskrivning: Nalles ballonger har så fina färger. En ballong är röd som Nalles hatt, och en är grön som Nalles jacka. men vad heter Nalles egen färg? Öppna och titta inuti boken så får du se!Sagoboken NALLE och färgerna vänder sig till hörande barn som behöver tecken till tal. För att tillgodose barnens olika behov har de flesta ord i texten ett motsvarande tecken. Den vuxne kan själv välja ut de tecken som just då är aktuella för barnets utvecklingsnivå, successivt utöka antalet tecken samt efterhand teckna korta, fullständiga meningar. När barnet känner igen och förstår tecknen i boken, så kan barnet själv "läsa" och förstå bokens innehåll. [Elib]
Teckenkompletterad Beskrivning: Nalles ballonger har så fina färger. En ballong är röd som Nalles hatt,  och en är grön som Nalles jacka. men vad heter Nalles egen färg?  Öppna och titta inuti boken så får du se! Sagoboken NALLE och färgerna vänder sig till hörande barn som behöver tecken till tal. För att tillgodose barnens olika behov har de flesta ord i texten ett motsvarande tecken. Den vuxne kan själv välja ut de tecken som just då är aktuella för barnets utvecklingsnivå, successivt utöka antalet tecken samt efterhand teckna korta, fullständiga meningar. När barnet känner igen och förstår tecknen i boken, så kan barnet själv "läsa" och förstå bokens innehåll.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

151449
Loading...
143328
Loading...
130671
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
130471
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
130573
Loading...
134979
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
132510
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
132862
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
132863
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
88983
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
Av: Clante, Iben
Av: Arfvedsson Malmgren, Elisabeth