Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Utgivningsår
Titeluppgifter
168096
Bok:Det förlorade barnet : medelålder och åldrande:2017: Det förlorade barnet : medelålder och åldrande
Omslagsbild
Av: Ferrante, Elena
Utgivningsår: 2017
Hylla: Hce
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Norstedts, 2017
Anmärkning:
"Bok 4"
Första svenska upplaga 2017
Serie/fortsättningsarbete: 1. Min fantastiska väninna -- 2. Hennes nya namn -- 3. Den som stannar, den som går -- 4. Det förlorade barnet
Omfång: 480 s.
Fler utgåvor/delar:
Talbok, DAISY:Det förlorade barnet [Ljudupptagning] : bok 4: Medelålder och åldrande:2017
Innehållsbeskrivning
I den fjärde och avslutande delen i Neapelkvartetten flyttar den numera etablerade romanförfattaren Elena Greco tillbaka till Neapel för att kunna komma närmare sin älskare Nino Sarratore. Hon tvekar att ta upp kontakten med Lila, som numera är framgångsrik egenföretagare i databranschen, eftersom hon är rädd för att Lila ska ta över hennes liv. Men de träffas igen när de blir grannar för ett tag och hjälper varandra med barnen. Deras vänskap blir mer jämbördig i vuxen ålder, men än en gång tar båda deras liv dramatiska vändningar och allt kullkastas.
I den fjärde och avslutande delen i Neapelkvartetten flyttar den numera etablerade romanförfattaren Elena Greco tillbaka till Neapel för att kunna komma närmare sin älskare Nino Sarratore. Hon tvekar att ta upp kontakten med Lila, som numera är framgångsrik egenföretagare i databranschen, eftersom hon är rädd för att Lila ska ta över hennes liv. Men de träffas igen när de blir grannar för ett tag och hjälper varandra med barnen. Deras vänskap blir mer jämbördig i vuxen ålder, men än en gång tar båda deras liv dramatiska vändningar och allt kullkastas. Sveriges Radio "Ferrantes avslutning har allt man kan begära" DN "När Elena Ferrantes Neapel-svit nu går i mål är det med den starkaste delen hittills." SvD "Storslagen final av Elena Ferrante" Jenny Lindh, M-magasin "Å, grattis till er som har hela denna grandiosa final kvar! Betyg: 5" Arbetarbladet "Den fullbordar ett absolut mästerverk." Aftonbladet "Fulländat 4-verkeri" GP "Ett synnerligen snyggt bygge" Dagens ETC "Storartad såpopera får värdigt slut" Expressen "Den kompletta berättelsen om berättarjaget Elenas och Lilas livslånga men ofta svajiga, konkurrensförgiftade vänskap bildar ett sällsynt mångbottnat och gripande bygge." Allehanda.se "Mäktig avslutning på Neapelkvartetten"

Här finns titeln:

Loading...

Fler titlar av samma författare

192198
Loading...
Av: Ferrante, Elena, pseud
188681
Loading...
Av: Ferrante, Elena pseud
181641
Loading...
Av: Ferrante, Elena
178563
Loading...
Av: Ferrante, Elena
169459
Loading...
Av: Ferrante, Elena
181322
Loading...
Av: Ferrante, Elena pseud
174757
Loading...
Av: Ferrante, Elena pseud
Av: Thorborg, Elisabet
175189
Loading...
Av: Ferrante, Elena