Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
161142
Bok:Trolleri med liten skär:2016: Trolleri med liten skär
Omslagsbild
Av: Wirsén, Carin
Utgivningsår: 2016
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : En bok för alla, 2016
Omfång: [22] s. : ill. ; 15.8 cm
Innehållsbeskrivning
När liten Skär ska trolla blir det plötsligt sex bollar av tre! Men av fyra karameller blir det bara två hur kan det komma sig? undrar liten Skär med putande hamsterkinder och förklarar för sin publik (som blivit av med hälften av sitt godis) att det där med trolleri, det är klurigt! I Carin och Stina Wirséns brokiga värld finns det plats för pedagogik såväl som språkliga krumbukter. Allt serverat med en stor dos lekfullhet, humor och virvlande bilder. "Det är hög klass på i stort sett allt som Wirséns sätter sina namn på." Åsa Warnqvist, SvD "Vilken genial tecknare Stina Wirsén är!" Jonas Ellerström, Helsingborgs Dagblad

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

193424
Loading...
Av: Wirsén, Carin
147643
Loading...
Av: Wirsén, Carin
139847
Loading...
Av: Wirsén, Carin