Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
151449
E-bok:Första gröna boken [Elektronisk resurs]:2016: Första gröna boken [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Janus Hertz, Grete
Utgivningsår: 2016
Medietyp: E-bok
Förlag: Teckenförlaget i Bromma 2016
Innehållsbeskrivning
Ej teckenkompletteradBeskrivning:Lisa och hennes storebror Mårten har en farmorsom de kan kila hem till så ofta de vill.På våren och sommaren kilar de dit särskilt ofta.För deras farmor lär dem att så och plantera blommor och andra saker, som kan växa på fönsterbrädet. Mårten sår tomater och kryddväxteroch annat grönt att strö på maten. Lisa odlar mestblommor. Men ett år hade hon ocks�� potatis i en jättestor blomkruka. Alltsammans kan du läsa i om den här boken.Du får också veta, hur de bär sig åt med de olika plantorna och då vet du, vad du skall göra, om du själv vill leka blomkruksträdgårdsmästare – som Mårten och Lisa och deras farmor. [Elib]
Ej teckenkompletteradBeskrivning:Lisa och hennes storebror Mårten har en farmorsom de kan kila hem till så ofta de vill.På våren och sommaren kilar de dit särskilt ofta.För deras farmor lär dem att så och plantera blommor och andra saker, som kan växa på fönsterbrädet. Mårten sår tomater och kryddväxteroch annat grönt att strö på maten. Lisa odlar mestblommor. Men ett år hade hon också potatis i en jättestor blomkruka. Alltsammans kan du läsa i om den här boken.Du får också veta, hur de bär sig åt med de olika plantorna och då vet du, vad du skall göra, om du själv vill leka blomkruksträdgårdsmästare – som Mårten och Lisa och deras farmor. [Elib]
Ej teckenkompletterad Beskrivning: Lisa och hennes storebror Mårten har en farmor som de kan kila hem till så ofta de vill. På våren och sommaren kilar de dit särskilt ofta. För deras farmor lär dem att så och plantera blommor och andra saker, som kan växa på fönsterbrädet. Mårten sår tomater och kryddväxter och annat grönt att strö på maten. Lisa odlar mest blommor. Men ett år hade hon också potatis i en jättestor blomkruka. Alltsammans kan du läsa i om den här boken.Du får också veta, hur de bär sig åt med de olika plantorna och då vet du, vad du skall göra, om du själv vill leka blomkruksträdgårdsmästare - som Mårten och Lisa och deras farmor.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

145879
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
143328
Loading...
130671
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
130471
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
130573
Loading...
134979
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
132510
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
133279
Loading...
132862
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete
132863
Loading...
Av: Janus Hertz, Grete