Titeluppgifter
147643
Bok:Låna i smyg:2016: Låna i smyg
Omslagsbild
Av: Wirsén, Carin
Utgivningsår: 2016
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Rabén & Sjögren, 2016 : Polen
Omfång: 36 s. ill. 22 cm ; 22 cm
Innehållsbeskrivning
Katastrof! Almas klass ska åka skridskor och hennes gamla har blivit för små. Egon föreslår att de kan titta efter hos vaktis. Kanske finns några kvarlämnade skridskor där. Alma hittar ett perfekt par, vita och blå. Hon säger att de är hennes. Det är de inte, men hon säger så för att kunna låna dem, i smyg. Och det skadar väl ingen, eller gör det? [Barnbokskatalogen]
Idag ska klassen åka skridskor. Det är det bästa Alma vet men hon har inga! Hennes är alldeles för små. Då berättar Egon att det finns en massa kvarglömda saker hos vaktis, och kanske, kanske finns det ett par skridskor till Alma där. Och visst finns det skridskor hos vaktis, men om Alma ska kunna ta dem måste hon ju säga att det är hennes ... Carin Wirsén är mästare på att skildra barns vardag och olika dilemman som de ställs inför. I denna åttonde del i serien om Alma & Egon handlar det om "mitt eller ditt?". Wirséns lättlästa text blir tillsammans med Karin Holmströms underbart färgglada och detaljrika bilder, en både spännande och rolig historia som är lätt att känna igen sig i. Boken ingår i Rabén & Sjögrens lättläst-serie med böcker för nybörjarläsarna. Lite text med läsvänlig typografi, omväxlande pratbubblor med versal text och färgstarka bilder skapar roliga böcker som verkligen lockar till läsning!

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

193424
Loading...
Av: Wirsén, Carin
161142
Loading...
Av: Wirsén, Carin
139847
Loading...
Av: Wirsén, Carin