Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
132224
E-bok:Gissa vad jag såg på vägen hem! [Elektronisk resurs]:2014: Gissa vad jag såg på vägen hem! [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Hertz, Birgitte
Utgivningsår: 2014
Medietyp: E-bok
Förlag: Teckenförlaget i Bromma 2014
Innehållsbeskrivning
Barnbok utan teckenkomplettering. Beskrivning: Peter går i förskolan men inte lillasyster Lotta. När Peter kommer från lekis frågar han Lotta: Gissa vad jag såg på vägen hem idag? Det var alldeles grått, precis som pappas hatt. Var det en stor grå elefant? Nej. En liten grå kattunge? Nej. Vad kan det vara? Var med och gissa samt kolla hur många olika färger du kan på djur och saker som Peter såg på vägen hem! [Elib]
Barnbok utan teckenkomplettering. Beskrivning: Peter går i förskolan men inte lillasyster Lotta. När Peter kommer från lekis frågar han Lotta: "Gissa vad jag såg på vägen hem idag? Det var alldeles grått, precis som pappas hatt!" "Var det en stor grå elefant?" Nej "En liten grå kattunge?" Nej Vad kan det vara? Var med och gissa samt kolla hur många olika färger du kan se på djur och saker som Peter såg på vägen hem! [Elib]
Barnbok utan teckenkomplettering. Beskrivning: Peter går i förskolan men inte lillasyster Lotta. När Peter kommer från lekis frågar han Lotta: "Gissa vad jag såg på vägen hem idag? Det var alldeles grått, precis som pappas hatt!" "Var det en stor grå elefant?" Nej "En liten grå kattunge?" Nej Vad kan det vara? Var med och gissa samt kolla hur många olika färger du kan se på djur och saker som Peter såg på vägen hem!

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare