Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
130020
E-bok:Mari och Måns om våren [Elektronisk resurs]:2014: Mari och Måns om våren [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Beckman, Kaj
Utgivningsår: 2014
Medietyp: E-bok
Förlag: Teckenförlaget i Bromma 2014
Innehållsbeskrivning
Barnbok utan teckenkomplettering.Vintern börjar äntligen gå mot sitt slut och de första vårblommorna kommer. Måns och Mari bor i ett blått hus utanför staden. De leker bland blåsipporna och degår tilltorget och köper färggranna påskris. Måns och Mari har sett fram mot våren hela den långa vintern! [Elib]
Barnbok utan teckenkomplettering. Vintern börjar äntligen gå mot sitt slut och de första vårblommorna kommer. Måns och Mari bor i ett blått hus utanför staden. De leker bland blåsipporna och de går tilltorget och köper färggranna påskris. Måns och Mar i har sett fram mot våren hela den långa vintern!

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare