Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
129970
E-bok:Måns och Mari om vintern [Elektronisk resurs]:2014: Måns och Mari om vintern [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Beckman, Kaj
Utgivningsår: 2014
Medietyp: E-bok
Förlag: Teckenförlaget i Bromma 2014
Innehållsbeskrivning
Barnbok utan teckenkomplettering.Måns och Mari bor hos Matti i ett litet blått hus i utkanten av stan.När vi träffar dem har just snön kommit och trädgården är alldeles vit.Berättelsen om Måns och Mari om vintern visar all våra jul och vinter-traditioner i Kaj Beckmans vackra bilder. [Elib]
Barnbok utan teckenkomplettering. Måns och Mari bor hos Matti i ett litet blått hus i utkanten av stan. När vi träffar dem har just snön kommit och trädgården är alldeles vit. Berättelsen om Måns och Mari om vintern visar all våra jul och vinter- traditioner i Kaj Beckmans vackra bilder.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare