Titeluppgifter
188231
Bok:Annalisa och skräpmonstret:2018:Första upplagan Annalisa och skräpmonstret
Omslagsbild
Av: Sjöström Hederberg, Angeli
Utgivningsår: 2018
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: 2018 : [Lerum] : Idus förlag, [2018] : 2018
Anmärkning:
Originalupplaga 2018
Omfång: 27 onumrerade sidor : illustrationer 23 cm ; 23 cm
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Annalisa och skräpmonstret [Elektronisk resurs]:2019
Innehållsbeskrivning
Förord av Maria Wetterstrand Annalisa kan inte sova. Tankarna myllrar som myror när hon tänker på allt skräp hon sett i skogen. Och inte blir det bättre av att det morrar under sängen. Vad är det som gömmer sig där i mörkret? Och hur ska Annalisa få det att försvinna? En bok om att vända klimatoro till en drivkraft att göra skillnad. Annalisa och skräpmonstret är den andra fristående delen i serien Stora frågor för små medborgare . En bok som tar barns oro för miljön på allvar. Maria Wetterstrand, fristående grön samhällsdebattör, tidigare språkrör för Miljöpartiet de Gröna Barn har en stor livstörst. Det här är en energifull bok som ger hopp och inspirerar till ett vardagsnära arbete för en hållbar framtid. Johan Fjellman, förskollärare Daggkåpan Huddinge

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

191836
Loading...
Av: Sjöström Hederberg, Angeli