Filtrera din sökning
Titeluppgifter
172680
Bok:Skrot-Sverre - pet & pant:2017: Skrot-Sverre - pet & pant
Omslagsbild
Av: Nilsson, Jeff
Utgivningsår: 2017
Hylla: uUh
Medietyp: Bok
Förlag: [Karlstad] : [Skrot-Sverre], [2017] : 2017
Anmärkning:
Originalupplaga 2016
Omfång: 53 sidor : illustrationer ; 25 cm + 1 frågehäfte
Innehållsbeskrivning
I denna bok får vi följa med Skrot-Sverre och hans lillasyster Eva-Lisa till deras pappas stora miljö- och återvinningsanläggning. Här får de på ett enkelt och lättsamt lära sig lite om insamling och återvinning av allt från glas till burkar och plast. I boken finns även ett antal faktasidor över ämnet i boken.
I denna bok får vi följa med Skrot-Sverre och hans lillasyster Eva-Lisa till deras pappas stora miljö- och återvinningsanläggning.Här får de på ett enkelt och lättsamt lära sig lite om insamling och återvinning av allt från glas till burkar och plast.I boken finns även ett antal faktasidor över ämnet i boken.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

154891
Loading...
141745
Loading...
141764
Loading...
121407
Loading...
121408
Loading...
Av: Nilsson, Jeff