Titeluppgifter
177846
Bok:Hej Jorden!:2017: Hej Jorden!
Omslagsbild
Av: Foreman, Michael
Utgivningsår: 2017
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Verbum, [2017] : 2017
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2017
Omfång: 30 onumrerade sidor : illustrationer ; 28 cm
Innehållsbeskrivning
Hej Jorden är en klimatsmart berättelse för barn i förskoleåldern. Boken passar i barngrupper och pedagogiska samtal om miljö och klimat. Författaren Michael Foreman berättar på ett lättförståeligt och uttrycksfullt sätt med text och illustrationer om hur jorden påverkas av klimatförändringar. På ett lekfullt sätt ger Hej jorden uppslag till samtal om hur barnen, tillsammans och som enskilda personer, kan göra skillnad och ta ansvar i att motverka klimatförändringarna. PRESS: "Informationen är lekfullt framställd utan att förlora allvaret i ämnet, och kan säkert inspirera till funderingar kring hur vi, tillsammans, kan göra skillnad och påverka klimatförändringen. Boken Hej Jorden! kan med fördel ingå i såväl temaarbete på förskolan/skolan som i vardagliga och spontana samtal." Annika Malm, BTJ-häftet nr 24, 2017. "På ett tydligt pedagogiskt vis blir vi upplysta om hur jordens klimat påverkas bland annat av de gifter som dagligen släpps ut. Det är ett ganska tungt budskap,men utan hopplös underton. I stället belyser bokens författare hur varje medborgare kan hjälpa till att värna om jordens resurser." Synneve Hagström, Miljömagasinet nr 43, oktober 2017.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

104865
Loading...
Av: Morpurgo, Michael
Av: Foreman, Michael
33061
Loading...
Av: Foreman, Michael
7251
Loading...
Av: Jones, Terry
Av: Foreman, Michael