Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Utgivningsår
Titeluppgifter
205201
Bok:Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk:2019: Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk
Omslagsbild
Av: Svensson, Patrik
Utgivningsår: 2019
Hylla: Ugi
Medietyp: Bok
Förlag: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2019] : Falun : Scandbook AB, 2019
Omfång: 278 sidor 22 cm
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk:2019
Innehållsbeskrivning
Hur mycket kan man veta om en ål? Eller om en människa? "Ålevangeliet" är en bok om världens mest gåtfulla fisk. En fisk som gett upphov till ett alldeles eget mysterium inom naturvetenskapen, det som kallas "ålfrågan". En fisk som alla från Aristoteles till Sigmund Freud försökt förstå sig på, utan att lyckas. Och som nu dör ifrån oss, i mångt och mycket fortfarande en gåta. Men "Ålevangeliet" är också en bok om författaren och hans far och hur ålen förde dem samman. En berättelse om ursprung, öde, livet och hur det bör levas. Samt om det som är livets sista och ofrånkomliga utmaning: hur man hanterar döden.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare