Filtrera din sökning
Titeluppgifter
201652
Bok:Köttets tid:2019: Köttets tid
Omslagsbild
Av: Wolff, Lina
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hc
Medietyp: Bok
Förlag: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2019] : 2019
Anmärkning:
Originalupplaga 2019
Omfång: 262 sidor
Innehållsbeskrivning
En svensk skribent åker till Madrid för att få inspiration till sitt nästa projekt. I en bar träffar hon en man som tror sig vara förföljd av skaparna till en ljusskygg nätshow som han medverkat i. Han ber henne gömma honom, och i gengäld berättar han sin historia.
En svensk skribent åker till Madrid för att få inspiration till sitt nästa projekt. I en bar träffar hon en man som tror sig vara förföljd av skaparna till en ljusskygg nätshow som han medverkat i. Han ber henne gömma honom, och i gengäld berättar han sin historia. Det blir upptakten till ett möte mellan skribenten och den diaboliska mirakelgöraren Lucia - ett möte som till slut tvingar skribenten att fatta ett ödesdigert beslut kring sin egen inre essens. "Köttets tid" är en roman om människans behov av andlighet - dock med fötterna långt nere i en ytterst oandlig verklighets gyttja. Det är också en undersökning av köttet, kött i olika stadier, skepnader och konstellationer.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

156293
Loading...
110055
Loading...
Av: Haegerström, Johanna
Av: Fröberg Idling, Peter
Av: Dìaz, Junot
Av: Otsuka, Julie
Av: Virdborg, Jerker
Av: Macfarlane, Robert
Av: Okparanta, Chinelo
Av: Wolff, Lina
Av: Johannisson, Karin
Av: Murakami, Haruki
Av: Rishöi, Ingvild H
Av: Byatt, Antonia Susan
Av: Sundström, Lena
Av: Roncagliolo, Santiago
Av: Foster, Åsa
Av: Svensson, Amanda