Filtrera din sökning
Titeluppgifter
196107
Bok:Allt jag inte kan säga : essäer:2019: Allt jag inte kan säga : essäer
Omslagsbild
Av: Pine, Emilie
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hce
Medietyp: Bok
Förlag: [Stockholm] : Wahlström & Widstrand, 2019
Omfång: 172 sidor ; text
Fler utgåvor/delar:
Talbok, DAISY:Allt jag inte kan säga [Elektronisk resurs] essäer:2019
E-bok:Allt jag inte kan säga : essäer:2019
Innehållsbeskrivning
"Jag är rädd för att vara kvinnan som stör. Och för att inte störa tillräckligt. Jag är rädd. Men jag gör det ändå." I denna självlysande debut skriver Emelie Pine om de händelser som har format hennes liv. Hon skriver med radikal uppriktighet om infertilitetens outsägliga sorg, om att ta hand om en alkoholiserad förälder, om tabun kring den kvinnliga kroppen och den kvinnliga smärtan, om ofrivilligt sex och våld mot det egna jaget. Förkrossande, gripande och insiktsfull - och trots det fylld av glädje - är "Allt jag inte kan säga" en oförglömlig utforskning av hur det känns att leva i världen.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare