Titeluppgifter
179362
Bok:Ensam:2017: Ensam
Omslagsbild
Illustratör: Guojing
Utgivningsår: 2017
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: [Lund] : www.chinlit.se, [2017] : 2017
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2017
Omfång: 99 onumrerade sidor huvudsakligen illustrationer 30 cm ; 30 cm
Innehållsbeskrivning
En flicka längtar efter sin mormor och bestämmer sig för att åka buss och hälsa på henne. Ute är det snö och strapatser. Inne i bussen är det varmt och skönt. Flickan somnar. När hon vaknar är hon långt borta. Ensam. Vilse. Hur ska hon hitta till mormor? [Barnbokskatalogen]
En flicka längtar efter sin mormor och bestämmer sig för att åka buss och hälsa på henne. Ute är det snö och strapatser. Inne i bussen är det varmt och skönt. Flickan somnar. När hon vaknar är hon långt borta. Ensam. Vilse. Hur ska hon hitta till mormor?
Ensam hemma där hon väntar på att dagen ska gå, får hon för sig att bege sig till sin mormor men somnar på bussen dit och vet inte var hon är när hon stiger av ... Inspirerad av en händelse i sin egen barndom, som enda barn i ettbarnspolitikens Kina, skildrar Guo Jing en gripande historia om ett barns känslor, ensamhet och fantasi. Följ med på en drömlik resa genom magiska landskap i denna prisbelönta bilderbok Ensam . "Silent book" som mångfaldigt belönats, bland annat nominerad till Eisner Award 2016 och vinnare av N Y Times Best Illustrated Children's Books of 2015.

Här finns titeln:

Loading...

Fler titlar av samma författare