Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
190469
Bok:Mystiska skolan. Charlie, Charlie är du där?:2018: Mystiska skolan. Charlie, Charlie är du där?
Omslagsbild
Av: Genar, Katarina
Illustratör: Jansson, Alexander
Utgivningsår: 2018
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: 201810 : Bonnier Carlsen, 2018
Omfång: 64 sidor
Innehållsbeskrivning
Följ med till skolan där man kan höra väsande andetag, lätta steg bakom sig och skratt som får håret att resa sig. Det är spökena! De gömmer sig överallt. Katarina Genars serie "Mystiska skolan" är rysmysiga och lagom läskiga böcker för nybörjarläsare. Och i Alexander Janssons stämningsfulla illustrationer finns det gott om kusliga gömställen . Greta älskar sin mystiska skola. Nästan varje dag händer det något spännande. På rasten håller vaktis på att måla om det gamla förrådet. Solen skiner från en klarblå himmel och luften är varm. Men helt plötsligt och från ingenstans sveper en kall vind förbi. Himlen mörknar och det börjar regna! Alla ryser. Vad händer? Sally, som är några år äldre, är inte förvånad över regnet. Det har Charlie berättat om. Charlie är en ande som vet allt! Kan det stämma det som Sally säger? Finns verkligen Charlie? Efter skolan ska Greta och kompisarna försöka få svar ... "Charlie, Charlie är du där?" är den sjätte fristående och lättlästa boken i färg om kompisarna Greta, Malte och Teo i "Mystiska skolan".

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

197537
Loading...
Av: Genar, Katarina
202179
Loading...
202196
Loading...
Av: Genar, Katarina
201978
Loading...
Av: Genar, Katarina
201996
Loading...
Av: Genar, Katarina