Filtrera din sökning
Titeluppgifter
193351
Bok:Är vi på riktigt? (bok+CD):2018: Är vi på riktigt? (bok+CD)
Omslagsbild
Av: Svensson, Susanna
Utgivningsår: 2018
Hylla: uHc/O
Medietyp: Bok
Förlag: 201811 : Bokförlaget Hegas, 2018
Omfång: 70 sidor ; text ; spoken word ; unmediated ; audio ; volume ; audio disc
Innehållsbeskrivning
Alex skrattar till. Jag möter hans blick. Ögonen glittrar så där fint. Denna gång vågar jag le tillbaka. Hur kan jag låta bli? Han är ju så fin. Julina är kär i klasskompisen Alex. Killen med bruna ögon som glittrar när han ler. Han som både är snäll, rolig och kreativ. Som får henne att känna sig alldeles varm inuti. Nu ska de äntligen ses. På riktigt. På en dejt! De ska träffas utanför bion. Men så ringer telefonen. Något allvarligt har hänt. Julina måste iväg till sjukhuset. I all hast glömmer hon att messa Alex. Kommer han att förstå? Eller har Julina förstört allt? Är vi på riktigt? är en härlig feelgood-bok om den allra första förälskelsen. Hegas böcker - lätta att läsa. Svåra att motstå!

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

192682
Loading...
Av: Svensson, Susanna
192521
Loading...