Titeluppgifter
191614
Bok:Stuart Little:2018: Stuart Little
Omslagsbild
Av: White, E. B. (Elwyn Brooks)
Utgivningsår: 2018
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Umeå : Atrium, 2018 : Halmstad : Bulls Graphics, 2018
Anmärkning:
Första svenska upplaga 1952 med annan illustratör och med titeln: Knatten. Första upplaga i denna översättning 2018
Omfång: 106 sidor illustrationer 23 cm ; 23 cm ; text ; unmediated ; volume
Innehållsbeskrivning
E B Whites barnboksklassiker i färgillustrerad utgåva. Stuart är familjen Littles andra son, och han är väldigt lik en mus, med alla de för- och nackdelar det för med sig. Tack vare sin ringa storlek råkar Stuart ut för de mest otroliga äventyr, och får en vän i fågeln Margalo och en svuren fiende i familjens katt Snöboll. Stuart Little  är en av de mest lästa och älskade böckerna någonsin, och detta är den första kompletta svenska utgåvan. Denna bok är en nyöversättning av Christo Burman försedd med färgbilder av Jenny Berggren. "Det är härligt hur självklart den lille musen accepteras av alla och envar. Alla behandlar honom som en människa och hans reflektioner och annorlunda perspektiv gör berättelsen mycket speciell." - Mia Mårtensson, BTJ E B Whites barnböcker -  Stuart Little , Min vän Charlotte och Svanens trumpet - är utmärkta högläsningsböcker för alla åldrar.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

191613
Loading...
Av: White, E. B. (Elwyn Brooks)