Titeluppgifter
181205
Bok:Familjen Knyckertz och gulddiamanten:2018:Första utgåvan Familjen Knyckertz och gulddiamanten
Omslagsbild
Av: Sparring, Anders
Utgivningsår: 2018
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: [Stockholm] : Natur & Kultur, [2018] : 2018
Anmärkning:
Originalupplaga 2018
Omfång: 61 sidor illustrationer 22 cm ; 22 cm ; text ; still image ; unmediated ; volume
Fler utgåvor/delar:
Ljudbok, CD:Familjen Knyckertz och gulddiamanten:2018
Internetresurs:Familjen Knyckertz och gulddiamanten [Elektronisk resurs]
Innehållsbeskrivning
Ture är duktig på det mesta. Han kan nästan räkna till tusen och kan flera franska ord. Han kan knyta skorna själv, sköta tvättmaskinen, spisen och fjärrkontrollen till tv:n lika bra som en vuxen. Men ljuga, det kan han inte. »Då får du träna«, säger mamma Fia strängt. I den nya boken om familjen Knyckertz planerar mamma Fia och pappa Bove ett besök på diamant-utställningen i huvudstaden. Eftersom Ture inte kan ljuga avslöjar han planen för Paul Isman som beslutar sig för att stoppa dem. Ture och lillasyster Ellen måste bryta sig in hos mormor i finkan, för att be om hjälp. Här möter vi drastisk humor och färgstarka bilder som skapar den perfekta bryggan mellan bilderbok och kapitelbok. Förbered er på många skratt! Anders Sparring skriver barnböcker och manus till tv. Han har bland annat skrivit böckerna om Karla Brottare, samt manus till Björnes magasin, Allram Eest och Sam tar över. Vid sidan om författandet är han stå upp-komiker. Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter (t ex Kamratposten). Böckerna om Prinsessan har sålt i 200 000 exemplar och finns utgivna i fera länder. Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat rockband. "Den är väldigt kul! Man skrattar mycket!" Lundströms bokradio

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

195789
Loading...
Av: Sparring, Anders
171006
Loading...
155501
Loading...
Av: Sparring, Anders
112954
Loading...
Av: Erlandsson, Anna
Av: Erlandsson, Staffan
Av: Landström, Lena
Av: Landström, Olof
Av: Suntinger, Francy
Av: Sparring, Anders
Av: Vierth, Jan
Av: Leksell, Frida
Av: Leksell, Jonas
Av: Hansson, Andreas
Av: Jägerstedt, Markus
Av: Söderberg, Oscar
109489
Loading...
Av: Sparring, Anders
101847
Loading...
Av: Sparring, Anders