Filtrera din sökning
Titeluppgifter
171602
Bok:Lollo badar: en pekbok med babytecken:2016: Lollo badar: en pekbok med babytecken
Omslagsbild
Av: Wilms, Rebecca
Utgivningsår: 2016
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: 201611 : BabySigning förlag, 2016
Innehållsbeskrivning
Lollo leker på sin lekmatta. Plötsligt säger mamma att hon måste byta Lollos blöja. Lollo ser att storasyster Jasmin badar. Nu vill Lollo också bada. Denna bok är den andra boken i serien om Lollo. Lollo badar är en pekbok med babytecken för alla barn mellan 0 och 3 år.Lolloböckerna gör det lätt och enkelt för ditt barn att lära sig babytecken tillsammans med dig ? och det är till och med både kul och mysigt att lära med Lollo.Historierna är enkla berättelser om vardagsupplevelser och rutiner med en liten bebis. Böckerna är illustrerade med fina teckningar. På varje sida finns små bilder med tecken som passar till historien och bilderna.Varje bok innehåller 25 av de mest använda babytecknen.Lollo lär sig babytecken är den första boken i serien.Lolloböckerna är skrivna av Rebecca Wilms och illustrerade av Janni Voigt. Böckerna är utgivna på BabySigning Förlag.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare