Filtrera din sökning
Titeluppgifter
162786
Bok:Hoho, Alexander är här nu:2016: Hoho, Alexander är här nu
Omslagsbild
Av: Warvelin, Linda
Utgivningsår: 2016
Hylla: Lz Warvelin, Linda
Medietyp: Bok
Förlag: Slottsbron : Framsteget, 2016
Omfång: 77 s.
Innehållsbeskrivning
Jag heter Linda, är mamma till Alexander som i år fyller 10 år. Denna bok handlar inte bara om min son utan även om så många andra barn med NPF. För att kunna ha förståelse behövs det kunskap, genom kunskap kan vi påverka och försöka förändra och en förändring behövs verkligen. Alla har kanske inte barn i sin närhet med NPF men dom flesta har barn och barnen har vänner/ klasskompisar. I varje klass finns det minst en elev med t.ex. ADHD, Asperger. Den i klassen som ibland är lite påfrestande, som aldrig är tyst, som är lite för på, som inte verkar lyssna när ditt barn säger nej. Den som inte är som dom andra. Denna bok är för alla dessa barn som inte vill något hellre än att bli accepterade och förstådda. "Hoho, Alexander är här nu" är en uppföljare till "Hej det är jag Alexander, din son".

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

156249
Loading...