Titeluppgifter
196331
Bok:Henrys hemlighet : [en Martin Benner-deckare]:2019: Henrys hemlighet : [en Martin Benner-deckare]
Omslagsbild
Av: Ohlsson, Kristina
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hc DECKARE
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Piratförlaget, 2019
Anmärkning:
Originalupplaga 2019
Omfång: 469 sidor 22 cm
Fler utgåvor/delar:
E-bok:Henrys hemlighet [Elektronisk resurs]
Internetresurs:Henrys hemlighet [Elektronisk resurs]
Innehållsbeskrivning
Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad.
"Kristina Ohlsson är en av de skickligaste svenska deckarförfattarna just nu, en driven stilist som är väldigt rolig att läsa vare sig hon skriver deckare eller skräck för barn."  Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Oemotståndliga Henrys hemlighet ... salt, hårdkokt och oförskämt roligt!" Jenny Lindh, M-magasin "Jag njöt från första sidan av det här välkomponerade läsäventyret ... Jag är också full av beundran inför produktiva Kristina Ohlssons förmåga att alltid hålla hög kvalitet och hitta precis rätt ton och stämning " Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön. Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende. Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog? Henrys hemlighet är en spännande och intrikat kriminalroman om hur spår från det förflutna inte går att gömma. Men också en berättelse om familjelojaliteter och det svåra i att göra dem beständiga. Boken är en fristående fortsättning på romanerna  Lotus blues  och  Mios blues .  Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest hyllade och framgångsrika författare av kriminalromaner och barnböcker. Hennes böcker har översatts till trettio språk och sålt i drygt 3,5 miljoner exemplar. Flera av dem har belönats med priser och även dominerat internationella bestsellerlistor. 2018 hade tv-serien STHLM Rekviem som bygger på kriminalromanerna om Fredrika Bergman premiär.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

212413
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
189667
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
193172
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
163272
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
168060
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
172597
Loading...
173085
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
175182
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
175349
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina
193794
Loading...
Av: Ohlsson, Kristina