Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Utgivningsår
Titeluppgifter
196103
Bok:Jag ser dig:2019: Jag ser dig
Omslagsbild
Av: Jungstedt, Mari
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hc DECKARE
Medietyp: Bok
Förlag: [Stockholm] : Albert Bonniers förlag, [2019] : 2019
Anmärkning:
Originalupplaga 2019
Omfång: 296 sidor 23 cm ; 23 cm ; text ; unmediated ; volume
Fler utgåvor/delar:
Talbok, DAISY:Jag ser dig [Elektronisk resurs] kriminalroman:2019
Ljudbok, MP3:Jag ser dig [Ljudupptagning MP3]:2019
Innehållsbeskrivning
En grupp studenter tillbringar helgen på den karga och ensliga ön Lilla Karlsö. Efter en tupplur på stranden vaknar Frida upp på pojkvännens arm och upptäcker att alla är döda. Hon är den enda överlevande.
Lugnet har lagt sig på Lilla Karlsö efter turistsäsongen, men septembervädret är vackert och havet ännu varmt efter den långa, heta sommaren. En grupp studenter tillbringar helgen ensamma på den karga och ensliga ön innan höstterminen tar fart på allvar. Efter en tupplur på stranden vaknar Frida upp på pojkvännens arm och gör en fasansfull upptäckt. Både han och kamraterna är döda. Hon är den enda överlevande. Mordet skakar om hela landet och för varje dag som gärningsmannen går fri ökar oron och paniken sprider sig på högskolan. Är någon ute efter att mörda studenter eller råkade ungdomarna bara vara på fel plats vid fel tillfälle? Kommissarie Knutas tampas med fallet samtidigt som hans eget liv tar en ny oväntad och dramatisk vändning.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

200671
Loading...
181584
Loading...
Av: Jungstedt, Mari
191796
Loading...
Av: Jungstedt, Mari
170963
Loading...
Av: Jungstedt, Mari
168086
Loading...
Av: Jungstedt, Mari
175638
Loading...
Av: Jungstedt, Mari