Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Utgivningsår
Ämne
Titeluppgifter
192680
Bok:Broder Jakob:2019: Broder Jakob
Omslagsbild
Av: Schepp, Emelie
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hc DECKARE
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Harper Crime, 2019 : Litauen, 2019
Omfång: 387 sidor
Fler utgåvor/delar:
Ljudbok, CD:Broder Jakob : kriminalroman:2019
Talbok, DAISY:Broder Jakob [Elektronisk resurs]:2019
Innehållsbeskrivning
Femte boken om åklagaren Jana Berzelius. En regnig vårdag hittas en kvinna brutalt mördad i Norrköping. Det är det andra offret på kort tid. Omständigheterna är likadana, benen är hopsydda och kropparna hittas i Strömmen som flyter genom staden. Vem vill få dem att se ut som sjöjungfrur och varför?
Femte delen om åklagare Jana Berzelius utkommer i mars 2019. Emelie Schepp, Årets deckarförfattare 2016, 2017 och 2018, är tillbaka med en ny kriminalroman om åklagare Jana Berzelius. En regnig vårdag hittas en kvinna brutalt mördad i Norrköping. Det är det andra offret på kort tid. Omständigheterna är likadana, benen är hopsydda och kropparna hittas i Strömmen som flyter genom staden. Vem vill få dem att se ut som sjöjungfrur och varför? När en ny kvinna anmäls saknad är det uppenbart för polisen att de har att göra med samma gärningsman. Åklagare Jana Berzelius som leder förundersökningen börjar snart hitta kopplingar till fallet Simon Norell, en ung man som mördat sin familj och sedan dess suttit inspärrad på rättspsyk i Vadstena. Men Simon vägrar att prata. Någon måste vinna hans förtroende innan tiden rinner ut, och den enda som kan göra det är mannen som rör sig som en hotfull skugga i Janas liv - Danilo Peña. Broder Jakob är en kriminalroman om att tvingas möta sitt eget, våldsamma förflutna. Om syskonskap, relationer och försoning. Det är den femte boken i serien om åklagare Jana Berzelius. Serien har sålt i över en miljon exemplar och blivit en stor internationell succé. Sagt om Emelie Schepps böcker: "En av de bästa deckarna jag läst någonsin." Anna Jansson, bästsäljande författare "Jana Berzelius är en fascinerande och originell karaktär som saknar motstycke i kriminallitteraturen." Nerikes Allehanda "Schepp kan jämföras med Jo Nesbø, båda skriver realistiskt men vrider till verkligheten." Femina "Och lycklig den som inte upptäckt Emelie Schepp förut ..." Göteborgs-Posten

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

198602
Loading...
198611
Loading...
198652
Loading...
212471
Loading...
Av: Schepp, Emelie
170699
Loading...
Av: Schepp, Emelie
150523
Loading...
Av: Schepp, Emelie
154499
Loading...
Av: Schepp, Emelie
154373
Loading...
Av: Schepp, Emelie
141714
Loading...
Av: Schepp, Emelie