Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Utgivningsår
Titeluppgifter
192640
Bok:Mitt hjärta är ditt:2019: Mitt hjärta är ditt
Omslagsbild
Av: Jansson, Anna
Utgivningsår: 2019
Hylla: Hc DECKARE
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Norstedts, [2019]
Anmärkning:
Originalupplaga 2019
Omfång: 362 sidor 24 cm
Fler utgåvor/delar:
Talbok, DAISY:Mitt hjärta är ditt [Elektronisk resurs] spänningsroman:2019
Innehållsbeskrivning
Grannar observerar en mystisk man som tältar på en av Gotlands stränder. När den hjärtsjuka Cecilias försvinnande följs av flera oförklarliga dödsfall inleder Maria Wern och hennes kollegor en intensiv jakt på en hänsynslös mördare.
Vems är tältet på Norderstrand? Från sitt fönster ser ett medelålders par en man sätta upp ett tält nära vattnet. Han kommer dit ofta, varje gång med en ny kvinna vid sin sida. Är de där frivilligt? Maria Wern har fullt upp med ett försvinnande. Hjärtsjuka Cecilia har varit borta i flera dagar utan sin medicin att hitta henne är en kamp mot klockan. Tyvärr ökar listan på misstänkta ju fler de förhör. Marias kollega Per Arvidsson har drabbats av en tragedi. Hans sexåriga dotter Wilma är svårt sjuk. Om hon inte får ett nytt hjärta kommer hon inte att överleva. Det får Arvidssons exfru att överväga andra och olagliga sätt att hålla sin dotter vid liv. Trådarna knyts överraskande samman och Maria Wern inser att den hon letar efter hela tiden befinner sig ett steg före. Kommer hon att ta reda på sanningen innan det är försent? Anna Jansson binder ihop det bästa av gotländsk miljö och spännande deckarhistoria, så gör dig redo för en ny pulshöjande berättelse med Maria Wern i huvudrollen.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

197715
Loading...
Av: Jansson, Anna
197793
Loading...
Av: Jansson, Anna
198017
Loading...
Av: Jansson, Anna
Av: Godenius, Anna
190125
Loading...
Av: Shiblī, ʻAdanīyah
Av: Jansson, Anna
Av: Morén, Jonathan
188229
Loading...
Av: Jansson, Anna
178560
Loading...
Av: Jansson, Anna
181646
Loading...
Av: Jansson, Anna
197823
Loading...
Av: Jansson, Anna