Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
104653
Bok:Styr din plog över de dödas ben:2010: Styr din plog över de dödas ben
Omslagsbild
Av: Tokarczuk, Olga
Utgivningsår: 2010
Hylla: Hce
Medietyp: Bok
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2010.
Fler utgåvor/delar:
Övrigt:Styr din plog över de dödas ben:2019
Innehållsbeskrivning
Styr din plog över de dödas ben. I ett avsideshörn av den polska landsbygden, nära dentjeckiska gränsen, lever Janina Duszejko, engång broingenjör och lärarinna. Nu ägnarhon sin tid åt att se om grannarnas vintertommahus, att tillsammans med rådjuroch vildsvin ströva genom markerna, attöversätta Blake och att ställa horoskop. Såpåträffas en av de bofasta grannarna död,och plötsligt är det excentrikern Janina sombefinner sig i händelsernas centrum. Det somför myndigheterna ter sig oförklarligt bildarunder hennes tränade blick ett tydligt mönster.Det enda hon behöver göra är att lära sinomgivning att läsa spåren rätt.Olga Tokarczuk är född 1962 ochbosatt i Wrocław i sydvästra Polen.Hon tillhör sin generations mestframträdande polska prosaister.Styr din plog över de dödas ben ärhennes femte bok på svenska.Styr din plog över de dödas ben äröversatt till svenska av Jan HenrikSwahn.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare