Filtrera din sökning
Medietyp
Språk
Målgrupp
Utgivningsår
Titeluppgifter
191192
E-bok:Det fina med Kerstin [Elektronisk resurs]:2018: Det fina med Kerstin [Elektronisk resurs]
Omslagsbild
Av: Hedlund, Helena
Utgivningsår: 2018
Medietyp: E-bok
Förlag: 201808 : Natur & Kultur Digital, 2018 : nnnn : Natur & Kultur : Natur & Kultur, 2018
Anmärkning:
Online epub (5.06 MB)
Offline epub med Adobe-kryptering (5.06 MB)
Fler utgåvor/delar:
Bok:Det fina med Kerstin:2018
Ljudbok, CD:Det fina med Kerstin:2019
Ljudbok, CD:Det fina med Kerstin:2019
Internetresurs:Det fina med Kerstin [Elektronisk resurs]
Innehållsbeskrivning
[Kan du lova att inte säga något i skolan om att jag inte kan trolla? frågar Gunnar. Jag lovar, säger Kerstin. Kan du lova att inte säga till Lotten att det var jag som tog ringen? Jag lovar! På heder och samvete? På heder och samvete! På heder och helvete? På heder och helvete! På heder och vetemjöl, på heder och vetebröd, på allt vete i hela världen! Jag lovar! Där asfaltsvägen slutar och grusvägen börjar bor Kerstin. Hon är sju år och älskar guld. 105 guldiga saker finns i en låda under sängen. Det finaste och guldigaste med Kerstin är håret. Det riktigt lyser. Fatima säger att Kerstins hår är orange men det är inte sant. Det senaste tillskottet i Kerstins samling är en liten ring som hon hittat på golvet i skolan. När hennes lärare Lotten frågar om någon sett hennes vigselring kommer det inga ljud ur Kerstins mun. Och sen är det för sent. En berättelse om intrasslade hemligheter, vänskap och om det särskilt fina med att vara Kerstin. Första delen i en serie om tre. Med illustrationer av Katarina Strömgård. Helena Hedlund är skådespelare och dramatiker. Det fina med Kerstin är hennes debut.Katarina Strömgård är illustratör och författare. Hon arbetar med böcker och tidningar. "Det fina med Kerstin är Helena Hedlunds författardebut och första delen i en trilogi. Hon besitter en ovanlig berättarförmåga som gör att läsaren upplever Kerstins känslomässiga svängningar, en blandning av glädje, oro och tillkortakommanden. Katarina Strömgårds tuschillustrationer speglar karaktärernas känslor och miljöer på ett intressant sätt. Härlig högläsning!" Christina Wedenmark, BTJ [Elib]

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

196700
Loading...
Av: Hedlund, Helena
197903
Loading...
192660
Loading...