Filtrera din sökning
Titeluppgifter
91291
Bok:Skilda vägar : när mamma och pappa flyttar isär:2010:1. uppl. Skilda vägar : när mamma och pappa flyttar isär
Omslagsbild
Av: Ekbom, Inger
Utgivningsår: 2010
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Stockholm : Gothia, 2010.
Omfång: 28 s. : ill.
Innehållsbeskrivning
"Idag är det en annorlunda dag: det är idag som Sallys och Jonas mamma och pappa berättar att de ska skiljas. De ska inte bo tillsammans längre. Jonas försöker höra och förstå vad mamma säger, Sally tittar bara på pappas mun. Det låter så konstigt." Barn som är med om en skilsmässa har ofta många frågor och kan känna sig oroliga. Den här berättelsen är tänkt att läsas av föräldrar eller andra vuxna tillsammans med barnen. Till varje avsnitt finns en reflekterande text och ett antal frågor som kan öppna till samtal. Boken har tillkommit i samarbete med Rädda Barnen.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare