Titeluppgifter
76791
Bok:Pärlor till pappa:2008: Pärlor till pappa
Omslagsbild
Av: Mangold, Maud
Av: Buregren, Sassa
Utgivningsår: 2008
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Kabusa
Anmärkning:
Originalupplaga 2008.
Innehållsbeskrivning
Liten björn med svåra frågor Efter den vackra Trutsommar är Maud Mangold och Sassa Buregren aktuella med ännu en stark barnbok. Sonja är en liten björn som längtar efter sin pappa. Han får inte komma hem. Det är mycket ledsamt att ha det så. Sonja bestämmer sig för att hälsa på Pappa, hon ska ge honom ett pärlhalsband och kanske ställa den där frågan som är så svår att ställa, den om varför Pappa försvann. Varför han bor i fängelset? För att hälsa på honom måste Sonja ta sig över svåra och hemska hinder. Hon går över vidd och sörja och får möta taggiga fiskar och den hemska slamgrumsarn. Men när Sonja tänker på Pappa vågar hon allt. Pärlor till Pappa är en sorglig, men också hoppingivande och stärkande bok för barn om hur det kan vara när en förälder plötsligt försvinner. Maud Mangold skriver tänkvärt om en liten björn med svåra frågor och Sassa Buregrens vackra och mörka illustrationer fångar varenda känslostämning. Maud Mangold (f.1954) har tidigare skrivit en rad barn- och ungdomsböcker bland andra Glaspärleresan (Rabén & Sjögren, 1999) och Fågelhjärtat (Rabén & Sjögren, 2003) som båda ingår i serien Landet innanför. Sassa Buregren (f.1953) är konstnär, illustratör och författare och har bland annat gett ut Demokratihandboken (Tiden, 2001) och Lilla feministhandboken (Tiden, 2006)

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

196900
Loading...
Av: Mangold, Maud
189664
Loading...
Av: Mangold, Maud
168778
Loading...
Av: Mangold, Maud
151591
Loading...
Av: Mangold, Maud
155889
Loading...
Av: Mangold, Maud
139511
Loading...
123668
Loading...
Av: Mangold, Maud
Av: Sandberg, Maria
124056
Loading...
Av: Buregren, Sassa
Av: Mangold, Maud