Filtrera din sökning
Titeluppgifter
76211
Bok:Alice från Kina:2008: Alice från Kina
Omslagsbild
Av: Jansson, Anders
Av: Östman, Nina
Utgivningsår: 2008
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Förlag: Alfabeta
Anmärkning:
Originalupplaga 2008
Boken är baserad på TV-programmet "Alice från Kina"
Innehållsbeskrivning
Alice är född i Kina men adopterades av en svensk familj när hon var ungefär ett år gammal. Den här boken är berättelsen om hur hennes nya familj reste till Kina för att hämta hem sin lilla dotter. Boken är fylld med vackra, varma bilder på mötet mellan Alice och hennes nya familj och mötet mellan två kulturer. Berättelsen om Alice har också gått som dokumentärserie i SVT:s Bolibompa i flera omgångar i totalt nio avsnitt, senast under vinter/våren 2007. (3-6 år)Nina Östman är fotograf, författare och konstnär. Anders Jansson är reporter på Kulturnyheterna på SVT. Tillsammans har de gett ut Hönsboken och Fårboken, och Nina Östman har dessutom gett ut ett tiotal titlar om foto, konst, kulturhistoria och mode.

Här finns titeln:

Loading...
Inga reservationer och fjärrlån

Vi byter bibliotekssystem, det innebär att biblioteken är stängda måndag 2 december - torsdag 5 december. Under den tiden kan du inte besöka biblioteken eller använda dig av webbplatsen bibliotek.harryda.se. Fredag 6 december öppnar vi som vanligt igen!

I samband med bytet av system kommer du inte att kunna reservera böcker och andra medier under perioden 15 november - 6 december. Under samma period går det inte att beställa nya fjärrlån.

På kulturwebben kan du läsa mer om stängningen och vad som gäller på de olika biblioteken.

Fler titlar av samma författare

210677
Loading...
Av: Whitman, Walt
71036
Loading...
Av: Jansson, Anders
Av: Östman, Nina
61734
Loading...
Av: Jansson, Anders
Av: Östman, Nina