Hela Härryda läser

Välkommen att vara med i en bokcirkel med hela Härryda!

Tillsammans läser vi Augustprisvinnaren ”Detaljerna” av Ia Genberg. Det är fritt för vem som helst att vara med och kostar ingenting. Vi bjuder på fika! 

Bokcirkelträffar med "Hela Härryda läser" på biblioteken:
Tisdag 29 augusti, kl 18-19, Rävlanda bibliotek
Onsdag 6 september, kl 18-19, Hindås bibliotek
Tisdag 19 september, kl 18-19, Mölnlycke bibliotek
Onsdag 27 september, kl 16-17, Landvetters bibliotek

Anmäl dig till bokcirklar.molnlyckebibliotek@harryda.se eller direkt till det bibliotek du vill vara med på. Du kan också vara med och diskutera digitalt på bokcirklar.se genom att söka på ”Hela Härryda läser”.

Du lånar boken som vanligt på biblioteket eller som ljudbok/e-ljudbok på tjänsten Libby. Den finns även i storstil och att låna på Legimus om du har någon form av läsnedsättning.

"Detaljerna" är en roman med fyra porträtt och tusen detaljer. En kvinna ligger nedbäddad i feber när en handfull människor ur det förflutna står framför henne: en blivande kändis som skrev ett brev, en vän som försvann bortom kartan, en kärlek utan framtid... Augustpriset för årets bästa skönlitterära bok år 2022!

HELA HÄRRYDA LÄSER är ett samarbete mellan folkbiblioteken i kommunen där tanken är att så många som möjligt läser samma bok och sedan träffas för att prata om den.

Arrangör: Kultur Härryda