PressReader - läs tidningen online!

 

Läs det senaste numret av dagstidningen eller en mängd olika tidskrifter på mer än 60 språk, snabbt och enkelt i din dator, mobil, surfplatta eller på bibliotekets datorer. Gratis är det såklart!


Läs mer om PressReader och logga in

Sommar i sikte!


Sommarlovet närmar sig allt mer. Vad ska du göra? Rita, rida, spela fotboll, gå på cirkusskola, regnbågspyssla eller spela teater?

På kommunens webbplats hittar du massor av roliga sommarlovsaktiviteter.

Sommarlovsboken


Kickstarta sommaren med ett besök på ditt bibliotek! Under hela sommaren kan barn 6-12 år hämta ett somrigt pysselhäfte och låna sin sommarläsning! Alla som är med får även en bok i present.

Om du fyller i boktipskortet (som du hittar i Sommarhäftet) och lämnar in det på ditt bibliotek får du byta det till en valfri bok. Detta kan du göra från och med mån 6 aug till och med fre 17 aug.

Tid: Mån 18 juni till och med fre 17 aug

Plats: Mölnlycke, Landvetter, Hindås och Rävlanda bibliotek

 

Ett jävla solsken!


Var med i bibliotekets sommarbokcirkel! Vi läser Fatima Bremmers biografi Ett jävla solsken om den wall-raffande journalisten Ester Blenda Nordström.

Anmäl dig och hämta din bok på Mölnlycke bibliotek från och med måndag 28 maj. Kostnad 50 kr. Vi bjuder på fika vid bokträffen. Begränsat antal platser.

Tid: Ons 29 aug, kl 16-17.30
Plats: Gröna rummet, Mölnlycke kulturhus

Undrar du över något?
Kontakta cirkelledarna Annika Hjertström, annika.hjertstrom@harryda.se, eller Johanna Pettersson, johanna.pettersson@harryda.se

 

Begränsad service


Under v 22-28 renoverar vi en stor del av fackboksavdelningen på Mölnlycke bibliotek. Därför kommer vi inte åt alla böcker.

Kontakta gärna Mölnlycke bibliotek om du vill reservera fackböcker, molnlycke.bibliotek@harryda.se eller 031-724 64 00.

Evenemangskalendern

Intresserad av kultur? Här kan du boka biljetter till evenemang som Härryda kultur arrangerar.